Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Ota yhtettä: p. 044 366 8400
kuntokuopio@kuntokuopio.fi


http://www.ninamassa.fi/Elena Marjokorven tunnit:

PhysioPilates

Mikäli haluat päästä eroon esim. usein toistuvista niskahartia- ja selkäkivuista ja oppia mm. liikkeen- ja kehonhallintaa, tule PhysioPilates tunneille. Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Pilatesharjoitteilla syvät lihakset  aktivoituvat, kehonhallinta ja ryhti paranevat sekä kehoon kohdistuva kuormitus tasapainottuu. Yrityksessämme PhysioPilates- ohjajaaja on fysioterapeutti, jolla on Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä ns. pitkä pilatesohjaajakoulutus. Pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivasi huomioiden.

PhysioPilates ryhmätunneille pääset varaamalla ajan ensin yksilöohjaukseen (1-3 kertaa). Yksilöohjaus sisältää ryhdin- ja lihasepätasapainon arvioinnin sekä pilateksen perusperiaatteiden harjoittelun. Yksilöohjaus takaa sen, että ohjaaja pystyy huomioimaan asiakkaan harjoittelun tarpeet ja tavoitteet henkilökohtaisesti myös ryhmätunneilla. (Ryhmätuntien koko on max. 10 henkilöä).

Physiopilates- tunneille pääsee myös ilman yksilöohjausta,mikäli aiemmin on harrastanut pilatesta ja perusperiaatteet ovat selvät.

PhysioPilates -klinikka

Klinikkatunti on pääsääntöisesti tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville, jotka kokevat normaalit jumppa- tai pilatestunnit vielä liian haastaviksi,
tai tarvitsevat tunnin aikana erityistä ohjausta ja liikkeiden soveltamista.

Tunti soveltuu esim. välilevyoireista kärsiville, leikkauksista kuntoutuville, raskaana oleville tai PhysioPilates harjoittelun vasta aloittaneille.
Klinikkatunti toimii erityisen hyvin myös yksilöfysioterapian jatkona.

Klinikkatunnit alkavat ti 12.2.2019 klo 16.00

Ryhmäkoko max 8 hlö:ä

Lymfapilates

Lymfapilates- ryhmä on tarkoitettu ihmisille, joilla on esim. syöpähoitojen seurauksena tullut ylä- tai alaraajan turvotustila (lymfaödema).
Lymfapilatestunti sisältää mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä imusuonistoa aktivoivia harjoitteita.

Harjoitteita tehdään pienryhmässä (max. 8 hlöä) ja ohjaajana on fysio- ja lymfaterapeutti sekä PhysioPilates- ohjaaja Elena Marjokorpi.

Lymfapilates tunnit:
Ma 18.2 alkaen klo 10.30 -11.15
Ti 19.2 alkaen klo 18.15 -19


Kevään 2019 PhysioPilates- tunnit:

Tiistaisin  klo 17.10-18.10
Torstaisin  klo 17.30- 18.30

PhysioPilates -klinikka:
Tiistaisin ( 12.2.2019 alkaen ) klo 16.00-17.00


Hinnat:

1x = 13 euroa
10x = 110 euroa
1x yksilöohjaus = 53 euroa

Lymfapilates:

10x 100e
1x 10e

Ilmoittautuminen:
elena.marjokorpi@coronaria.fi
tekstiviestillä: 0451302940

Ohjaaja: fysioterapeutti/PhysioPilatesohjaaja: Elena Marjokorpi