Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.
Ota yhtettä: p. 044 366 8400
kuntokuopio@kuntokuopio.fi

PhysioPilates

Mikäli haluat päästä eroon esim. usein toistuvista niskahartia- ja selkäkivuista ja oppia mm. liikkeen- ja kehonhallintaa, tule PhysioPilates tunneille. Pilates on Joseph Pilateksen luoma kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Pilatesharjoitteilla syvät lihakset  aktivoituvat, kehonhallinta ja ryhti paranevat sekä kehoon kohdistuva kuormitus tasapainottuu. Yrityksessämme PhysioPilates- ohjajaaja on fysioterapeutti, jolla on Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymä ns. pitkä pilatesohjaajakoulutus. Pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivasi huomioiden.

PhysioPilates ryhmätunneille pääset varaamalla ajan ensin yksilöohjaukseen (1-3 kertaa). Yksilöohjaus sisältää ryhdin- ja lihasepätasapainon arvioinnin sekä pilateksen perusperiaatteiden harjoittelun. Yksilöohjaus takaa sen, että ohjaaja pystyy huomioimaan asiakkaan harjoittelun tarpeet ja tavoitteet henkilökohtaisesti myös ryhmätunneilla. (Ryhmätuntien koko on max. 10 henkilöä).

Physiopilates- tunneille pääsee myös ilman yksilöohjausta,mikäli aiemmin on harrastanut pilatesta ja perusperiaatteet ovat selvät.

PhysioPilates -klinikka

Klinikkatunti on pääsääntöisesti tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville, jotka kokevat normaalit jumppa- tai pilatestunnit vielä liian haastaviksi,
tai tarvitsevat tunnin aikana erityistä ohjausta ja liikkeiden soveltamista.

Tunti soveltuu esim. välilevyoireista kärsiville, leikkauksista kuntoutuville, raskaana oleville tai PhysioPilates harjoittelun vasta aloittaneille.
Klinikkatunti toimii erityisen hyvin myös yksilöfysioterapian jatkona.

Klinikkatunnit alkavat ti 11.9.2018 klo 16.00

Ryhmäkoko max 8 hlö:ä

Lymfapilates

Lymfapilates- ryhmä on tarkoitettu ihmisille, joilla on esim. syöpähoitojen seurauksena tullut ylä- tai alaraajan turvotustila (lymfaödema).
Lymfapilatestunti sisältää mm. kehon hallintaa, liikkuvuutta sekä imusuonistoa aktivoivia harjoitteita.

Harjoitteita tehdään pienryhmässä (max. 8 hlöä) ja ohjaajana on fysio- ja lymfaterapeutti sekä PhysioPilates- ohjaaja Elena Marjokorpi.
Syksyn 2018 PhysioPilates- tunnit:

Tiistaisin ( 21.8.2018 alkaen ) klo 17.10-18.10
Torstaisin ( 23.8.2018 alkaen ) klo 17.30- 18.30

PhysioPilates -klinikka:
Tiistaisin ( 11.9.2018 alkaen ) klo 16.00-17.00


Hinnat:

1x = 13 euroa
10x = 110 euroa
1x yksilöohjaus = 53 euroa

Lymfapilates:

10x 100e
1x 10e

Kysy lisää tunneista:
Kunto Kuopio Oy, Torikatu 19
p. 044 366 8400
elena.marjokorpi@kuntokuopio.fi

Ohjaaja: fysioterapeutti/PhysioPilatesohjaaja: Elena Marjokorpi