Olemme nyt osa Coronariaa. Tutustu muihin palveluihimme tästä.

Tietoa

Ota yhtettä: p. 044 366 8400
kuntokuopio@kuntokuopio.fi

Kunto Kuopio Oy

Fysiopalvelu Kunto Kuopio on toiminut jo lähes 40 vuotta, tuottaen laadukkaita, ammattitaitoisia sekä monipuolisia fysio- ja toimintaterapiapalveluita Kuopion ja ympäristön asukkaille. Olemme Kuopion suurin alan yritys. Meillä on sopimus Kelan kanssa vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta, www.kela.fi.

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopion keskustassa. Aiemmin toimimme osoitteessa Ajurinkatu 29 ja 35. Mutta kun yhdistimme palvelut Puijon Lääkintävoimistelun kanssa, muutimme joulukuussa 2014 Torikatu 19. Käytössämme on 10 hoitohuonetta, 100m2 harjoitussali monipuolisine välineineen, 2 ryhmäliikuntatilaa sekä peseytymis-, sauna ja pukutilat asiakkaille. Terapia voidaan toteuttaa myös asiakkaan kodissa, päiväkodissa, koulussa, palvelukodissa ym. Meillä on käytössä paljon erikoisvälineitä viimeisimpänä LPG-hoitoihin hankittu erikoislaite.

Henkilökunnan kokemus, ammattitaito ja jatkuva koulutus takaavat terapian korkean laadun. Henkilökuntaamme kuuluu 19 henkilöä, lisäksi teemme läheistä yhteistyötä Petosen Fysioterapian ja useiden lääkäreiden kanssa.
Yrityksellämme on jatkuvasti kehittyvä laadunhallintajärjestelmä ja nykyaikaiset asiakasjärjestelmät. Asiakkaidemme tyytyväisyyttä seuraamme asiakaspalautekyselyillä.

Yrityksemme arvot:
  • Asiakaslähtöisyys
  • Luotettavuus
  • Elämäntilanteen kunnioittaminen
  • Jatkuva kehittäminen